DUITSE AANNEMER

DUITSE AANNEMERS

Harm Stuut Makelaardij bemiddelt als onafhankelijk intermediair voor een klein aantal betrouwbare Duitse aannemers, dat nog steeds pal staat voor de kwaliteit van hun product. Deze aannemers bieden uitstekende kwaliteit, flexibiliteit en een gunstige prijs. Harm Stuut Makelaardij bemiddelt bij het tot stand komen van het contract. De aannemer is verantwoordelijk voor de uitvoering, maar indien nodig geeft Harm Stuut Makelaardij ook begeleiding tijdens het bouwproces, zodat u gewoon Nederlands kunt blijven spreken

Duitse kwaliteitswoning voor een gunstige prijs.

Steeds meer Nederlands ontdekken de voordelen van bouwen met een Duitse aannemer. Degelijkheid, vakmanschap, flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid zijn enkele kenmerken waarmee Duitse aannemers zich weten te onderscheiden. Wat daarnaast natuurlijk heel belangrijk is: Ze bieden een uitstekende kwaliteit tegen een gunstige prijs.

Prijzen vanaf ca. 170.000,00 euro, voor een vrijstaande woning (sleutelklaar), met een buitenmaat van ca. 7.85 x 9.85m, met 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping. Zonder garage.

Kwaliteit, duurzaamheid en comfort

De woningen kenmerken zich vooral door kwaliteitduurzaamheid en comfort. In Duitsland ligt de lat op het gebied van energiebesparing en milieuvriendelijkheid al jaren zeer hoog. Op het gebied van sanitair, badkamers en keukens zijn onze Oosterburen ons nog steeds enkele stappen voor.

Geen Brochure

Veel intermediairs en aannemers werken met brochures. Wij wijken daar bewust van af en kiezen voor een persoonlijke benadering. Wij komen op afspraak bij u aan huis (of u bezoekt onze modelwoning) om uw plannen met u door te spreken en om te laten zien (aan de hand van een presentatie op de Laptop) hoe uw woning zal worden gebouwd. Daarbij kunt u tevens meerdere referentie panden bekijken en kunt u zich een beeld vormen van de prijs- / kwalieitverhouding. Indien gewenst leiden wij u rond op bouwplaatsen waar momenteel objecten worden gerealiseert, zodat u zich ook in de praktijk kunt overtuigen van de kwaliteit. Verder is er regelmatig Tag der offenen Tur (open huis) op projecten die pas zijn opgeleverd.

Op het moment dat u schetsen heeft van PLATTEGRONDEN,  GEVELS, DOORSNEDE en BOUWBESCHRIJVING (of een lijst met bijkomende wensen) van uw droomhuis (dat kan ook heel goed een aanbieding van een aannemer zijn) dan kan Harm Stuut makelaardij voor u een prijsindicatie verzorgen op basis van een uitgebreide bouwbeschrijving.

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de eerste schetsen te laten maken via de aannemer (door een nederlandse tekenaar) die uw wensen zal vertalen naar een schetsontwerp.

In principe is alles wat u wenst mogelijk als het er om gaat de woning naar uw wensen te realiseren. Eventueel wordt in overleg met een Nederlandse architect uw woning ontworpen en wordt de bouwvergunning aangevraagd. Uw woning voldoet uiteraard aan alle in Nederland gestelde eisen en voorschriften (Bouwbesluit, EPN, etc.)

RISICO en BETALING

Duitse aannemers hanteren in het algemeen gunstige betalingscondities. De totale bouwsom wordt betaald in ca. 15 termijnen en wat heel belangrijk is: U betaalt achteraf en niet vooraf!  Bij voorbeeld na gereed komen van de begane grond vloer, betaalt u achteraf de overeengekomen termijn voor dat bouwdeel. U loopt dus vrijwel geen risico. Het motto is: EERST PRESTEREN en dan factureren.